Alt kan bli funnet på en lagringshylle, også en trappestige

Jeg var i går på et lager hvor de solgte de fleste av dem. Når jeg skriver mest, mener jeg egentlig mest. Det var for eksempel en lagringshylle for bare trapper, det morsomme der, en trengte en trappestige bare for å nå alle trappene. Det faktum at en lagringshylle inneholdt bare en slags produkt, var ikke uvanlighetene i dette lagerhuset, butikkhuset var fullt av lagringshylser som bare inneholder en slags produkt. Aktieforretningen er en slik avtale, noe som innebærer at i den ene enden av butikken finner du hundemat og i den andre enden finner du TV-antenner. Jeg var i butikken fordi de selger et proteinpulver som jeg bruker. Siden jeg er mye ute og trener hver dag, trenger jeg proteinpulver for å få meg mer muskelbyggingsprotein. Proteinpulver er super enkelt å fikse, alt du trenger å gjøre er å blande det med vann og riste det, så du har en proteinrik drikke som du kan ta når du trener. Merket av proteinpulver jeg bruker kommer i forskjellige størrelser, L, XL og XXL. L inneholder 10 kilo proteinpulver, XL inneholder 15 kilo proteinpulver, og XXL inneholder 20 kilo proteinpulver. Jeg kjøper størrelse L fordi 10 kilo er god nok i noen måneder. L er også den billigste av de tre størrelsene. Jeg ville sikkert tjene mer i det lange løp om å kjøpe en av de større størrelsene, men har ikke så langt lagt merke til noe betydelig økonomisk tap av bare å kjøpe den minste størrelsen. Når jeg fortsatt er i butikken, gleder jeg meg til å kjøpe nye hjullager for tilhengere. Føle at min gamle kurv trengte det, slik som i begynnelsen av året.

Innspel er stengd.