Gode kontormøbler

Vi har jobbet hjemmefra nå i nesten 2 år på grunn av Covid. Jeg ventet bare på å komme tilbake for å møte alle kollegene mine igjen. Hjemmekontoret har ikke vært så ergonomisk utformet som kontoret i byen. Arbeidsplassen min har kjøpt sine møbler på Gerdmans kontor og lagerinnredning. Jeg har virkelig savnet det høydejusterbare skrivebordet mitt og skrivebordsstolen min. Jeg har alltid syntes det var deilig å kunne stå opp og jobbe. Hjemme har jeg sittet ved kjøkkenbordet og hvor bra har det vært?

Jobbe hjemmefra

Nå er det bestemt at vi skal jobbe hjemmefra noen dager i uken. Kontoret har mindre rom så ikke alle kan være inne samtidig. Heldigvis kan vi nå bestille riktig utstyr til hjemmekontoret fra Gerdmans kontor og lagerinnredning.

Alt samlet under ett tak

Gerdmans kontormøbler har alt du kan ønske deg på et godt kontor. De har ulike sittemøbler, som kontorstoler, balanseballer og ergonomiske krakker. På nettsiden er det også dokumentskap og garderober. Arbeidsplassen min har brukt dem lenge fordi de stort sett har samlet seg under ett tak. Da jeg besøkte nettsiden så jeg at de også solgte utstyr til lager, som palleløftere, lagerhyller og garderober. men jeg bestilte i det minste et høydejusterbart skrivebord, en seteball og en tavle til hjemmekontoret mitt.

Hjemmekontoret begynner å ta form

Nå har jeg malt og fikset og montert alle møblene til det fine hjemmekontoret mitt. Det jeg også bestilte fra Gerdmans kontor og lagerinnredning var lydabsorbenter til å sette på veggen. Dette gjorde det stille, for en forskjell. Lydabsorbenter kunne kanskje også settes opp inne i sønnen, for å få litt fred og ro, han låter mye når han sitter og spiller.