Massasjeolje for vakre øyeblikk

Å få massasje kan være fint hvis det gjøres av riktig person. Selvfølgelig kan du gå til en profesjonell massør for en virkelig god massasje. Men hjemmemassasje med partneren din er en fantastisk følelse. Det blir en slags mellomting mellom massasje og et godt forspill.

Når du masseres, er det mye mer behagelig for både deg selv og den som masserer hvis du bruker massasjeolje. Velger du en massasjeolje med oppvarmende effekt, blir den ekstra fin.

Hvorfor ikke sette av en lørdag til skogstur, massasje og spa til hjemmet for deg og partneren din. Kjøp en fin massasjeolje og andre spa-produkter og viet deg helt til hverandre. Avslutt dagen med en virkelig god middag med vin ved et vakkert dekket bord med stearinlys. Selvfølgelig lager du maten sammen. Jeg kan love at en slik dag gjør underverker for forholdet ditt.

Nå som vi er mer eller mindre tvunget til å bli hjemme på grunn av covid-19, kan du benytte anledningen til å tilbringe kvalitetstid med din mann eller kone. Det er lett for samlivet å gå galt, men nå har vi virkelig sjansen til å få et bedre samliv. Ingenting annet som pubbesøk eller fester som trekker, men vi kan bli hjemme og vie hverandre uten å føle noe stress eller noe must.

Start dagen med en lang skogstur og når du er kommet hjem er det hyggelig å ha en varm felles dusj. Så kan du unne deg massasje og så la det hele komme ut i et fint øyeblikk i sengen.

Mer med massasjeolje

Du kan også bruke massasjeolje for å bli myk og glatt i huden etter dusjen. Du kan også bruke den når du vil leke med deg selv.

Hvis du har en smaksatt massasjeolje, er det fantastisk å bruke til intime spill med munn og tunge. Bare fantasien setter grensen.

Innspel er stengd.